) Extra krämig och så god. Lasagne på Anettes vis. Känns så super trist att inte kunna åka till Gymmet, men ibland så får man väl lov att lyssna på kroppen, måste ju orka med mina kunder i trimmet i alla fall
blanda såsen som det står på blå band kartongen och gör exakt som det står för då blir det bäst nu vet jag inte vilken sås du tog men gör som det står bara
Den passar till så mycket, som dipp till grönsaker och korv eller som god sås till diverse grillat. Vi fick en sådan smaskig sås, eller dipp, på ICAs grillevent häromveckan
Krydda med grön currypasta, curry, paprikapulveroch sweet chili. paprikapulver. Inlägget Glutenfri och vegansk Noodle Bowl på mitt vis dök först upp på Malins driftigheter
Hacka paprikaoch purjolök och pressa vitlöken. Champinjoner, paprika, lök till exempel. Recept ⁄ TillbehörMarinad på godaste vis till kött och grönsaker
När köttet kokat klart och blivit mört, tillsätt alla grönsaker utom paprika. Idag hade vi som vanligt nätverkande sopplunch på mitt jobb och då bjöd vi på min egna Gulaschsoppa som blev en riktigt hit
Skär falukorven, inte hela vägen igenom och placera den ovanpå squashröran. Vi odlar squash även i år och jag använde våran egenodlade squash till korven
Vi är kort sagt (och oerhört enkelspårigt) mest av allt sugna på ris, kyckling och curry. Givetvis är detta en sanning med modifikation, och allt är relativt
Stanningen gjorde jag på samma vis som ovan, och hällde den sedan över pajen. Förra veckoslutet hade vi Borgå-gänget på besök, och då bakade jag två pajer
paprika. och örtsalt. Delat på två. paprika. vitlök och lök i smör i ca 1 minut, häll i vitvin, skrapa av det som satt sig i. grädden, låt koka i 1 minut, blanda i sparris, paprika, persilja, svartpeppar
Tillsätt tomat, paprika, chevreost,. Krydda med körvel eller persilja, svartpeppar och örtsalt. 40g skivad gul paprika. Sätt igång ugnen på 180C. med smör och kokosfett i ca 4-5 minuter tills den är fin och krispig. 40g skivad gul paprika. ca 4-5 minuter tills den är fin och krispig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.