Den stora fördelen är att detblir en lunchtill fyra personer på bara en kycklingfilé. Jag får anstränga mig riktigt hårt för att komma på fördelar med denna mörka årstid, men maten är ju faktiskt en
Paprikan blir godare utan att fräsas innan, tycker jag. De soltorkadetomaterna plockade jag från en av byttorna med marinerade grönsaker och tillbehör, där man hittar marinerade vitlöksklyftor, oliver, kronärtskoka m
Blanda sedan ner det i degvätskan. Forma dem till avlånga limpor. 14 bröd Ingredienser 4 dl vetekross 16 dl vatten 50 g jäst 2 msk olja 1 msk salt 3 l vetemjöl Till formarna. Häll i olja, salt och nästan allt mjöl, spara 1-2 dl till utbakning
Köttfärs på bloggen i går och köttfärs på bloggen i dag, men så kan det bli ibland. Gör samma stekprocedur på den här sidan, alltså hög värmetill att börja med och sänk efterhand
Dåblir de lite segkrispiga på ytan, men krämiga inuti. Men gör du detärdet bäst att temperera chokladen så att den inte blirmissfärgad och matt, stelnar snabbt i rumstemperatur samt smälter i munnen i stället för i händerna
I senaste Allt om Mat sätter de betyg på pizzabottnar med tomatsås och jag lyckades visst pricka in en av de sämre sorterna med den pizza jag gjorde för några dagar sedan men det blev gott nog ändå
Detblir ett litet bröd. Dettaär ett ganska kul recept för ni smaksätter själva med en färskost. Idag smaksatte jag med en färskostmed lax och pepparrot
Om du vill testa att göra det så kommer receptet här. Håll i hatten va gott det var. Rör ordentligt till en smidig smet och bred ut i botten på en form med bakplåtspapper
Omeletten blir gyllene och fin i färgen. Gula plommon i bitarGula och röda körsbärstomater, halveradeAvocado i lagom stora bitarRöd lök, tunt skivadBabyspenatRuccolaBasilikaMozzarella i bitar (allra helst cocktailmozzarella)PumpakärnorFlingsalt och svartpeppar(Kavringkrutonger)
Dels passar det årstiden väldigt bra (visserligen ärdet ju vårvärme mesta delen av tiden, men ändå. Det man ska tänka på är dock att eftersom både tomaterna och yoghurten är ganska så syrliga båda så blir soppan också gärnadet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.