Vid serveringen hyvlas mörkchoklad över pannacottan. Skeda geléet över pannacottan och låt stelna. Blanda "hallonsaften" med gelésocker och låt koka ca ½ minut
Mörkchokladbottenmed vit choklad, lime och mascarponekräm toppad med tryfflar och hallon. Ibland får jag ett sådant omåttligt begär efter choklad, ni vet något riktigt mastigt och sött bakverk fullt med ljuvlig choklad
Garnera med valfria bär och kanske ett myntablad Recept. Ta av från värmen och mixa ner chokladen. Mormors flädersaft – så gör du den Pannacottamed fläder och vit choklad Ingredienser 4 msk koncentrerad flädersaft 1 msk socker 3 dl grädde 35 g vit choklad 2,5 gelatinblad valfria bär till garnering Gör så här Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten. 35 g vit choklad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.