Dekorera med ett chokladrör (här har jag beskrivit hur man gör) och en halv passionsfrukt eller flaga chokladenmed hjälp av en potatisskalare och strö ut raspet över tårtan
Det ska vara gult och sött på påsk, här är en skapelse av både mörk & vit choklad samt mycket passionsfrukt, en självklarhet när jag fick i uppdrag av Löfbergs Lila att skapa en god påsktårta
hacka chokladen och rör ner den. 1100 g mörk blockchoklad. 1150 g rumsvarmt margarin 2 1/2 dl socker 1 tsk vaniljsocker 3 ägg 4 dl vetemjöl 1 tsk bakpulver 1 dl koncentrerad apelsinjuice eller tropisk juice 100 g mörk blockchokladsmörj och bröa en avlång form
Här är receptet på sista påsktårtan för i år. Mandeltårta medchokladsmörkräm. Mamma hade bakat den och sa att den inte var svårbakad men lite omständig att hålla på med och det är ju alltid lite jobbigt
Så roligt att du "hälsade" på mig med din nya fina profilbild Me like a lot ♡. Fin tårta & säkert supergod - Jag kommer hihiNä,jag väntar hem min Micke strax som jobbat 12-tmmarspass & jag ska överaska med Påskig go lax & fin dukning ♡/Kram AnnmiPst
Rör margarin och lite av strösockret mjukt med elvisp, blanda i ett ägg och lite mer strösocker. Fyll smeten i cupcakes formar och lägg på den rivna marsipanen, tryck ev försiktigt ner marsipanen med en gaffel eller liknande
Just apelsin blandat medchoklad tycker jag hör ihop med den kallare delen av året. Låt kakan svalna och ställ den i kylen med plast över, gärna över natten
Känn med sticka. Hacka chokladen grovt – blanda ner i smeten. 4 dl Schärs Mix C (går säkert bra med andra mjölmixer som Lailas gula). 80 g mjölkfri mörk choklad (Malmö chokladfabrik & Bonnat är de säkraste för oss som undviker spår av soja. 4 dl Schärs Mix C (går säkert bra med andra mjölmixer som Lailas gula). 80 g mjölkfri mörk choklad (Malmö chokladfabrik & Bonnat är de säkraste för oss som undviker spår av soja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.