Ja, i lördags var det ju strålande sol och många matintresserade som vimlande i Botaniska trädgården framför Orangeriet när Bondens egen marknad som vi tipsat om tidigare hade sin matfestival
 Den passar ju också fint så här till påskmat. Kika på bilden ovan om du vill ha garneringstips. Den påskbuffé som vi åt av igår gjorde oss minst sagt mätta och belåtna så det fick bli lite getost och vin till kvällen i all enkelhet
) Så det är ett tips, kolla runt på sidor och på bilder som inspirerar dig när du känner sug. Jag är fortfarande sjuk och det är så trist att inte kunna träna
Påskfirandet ska på aftonen bestå utav att grilla kött av alla de slag, samt vin, öl och bakverk. Jag har fått lotten att just baka och kommer denna gång att göra påskgula apelsinmacarons samt limecupcakes med frosting i oranget och marsipan i grönt
På fredag natt åker jag och Culinary Team West till Luxemburg för att tävla i VM. Sweet Taste heter det och jag kommer att jobba med bland annat konsultverksamhet, gästspel, matkurser, föredrag och middagar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.