Pajen jag bjuder på idag är en uppdaterad variant på toscapaj, jag har använd härliga valnötter, mandlar och ljuvliga päron som liksom omsluts och gifter sig med den lena kolan
Valnötter är ju nästan också självklara i den konstellationen och tillsammans med några bitar parmaskinka på toppen - vilken ljuvlig konstellation det blev
Den här salladen blev uppskattad inte bara för sina fina smaker utan också för det spännande utseendet med svarta, runda linser, grön spenat, knapriga nötter  och gnistrande, klarröda granatäppelkärnor
Schysst, glutenfri pizza med tomatsås, grönkål, getost, päron, valnötter honung och balsamico. Förra veckans #melfest spenderades med min ena bästie och hennes pojkvän by my side
Dekorerade sedan med karamelliserade päron ochValnötter. När kakan svalnat ordentligt, skar jag den i två bitar och fyllde med lite päronmos, hemlagad såklart, ett tunt lager
speciellt för fysik och matte intresserade ( min man med andra ord). Ta valnötternaoch dela dom. Häll bort vattnet och lägg nötterna på lite hushållspapper
Kavla ut degen på en bakplåt med bakplåtspapper och bred över tomatsåsen. Skiva tomaten och fördela den över hela pizzan och riv sönder prosciutton lite grann och fördela den också
Rödbetan ger en extra färgklick, struktur och bidrar med nyttiga näringsämnen. Den får härlig sötma från päron och honung, och krispighet från valnötteroch knaperstekt bacon
Det här brödet jar jag gjort massvis med gånger och det går att variera i det oändliga. På morgonen toppar du med frön eventuellt kan du spreja/pensla på lite vatten för att få fröna att fästa
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.