Päron- och spenatsallad med valnötter och citronricotta
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 100 g valnötter
  • 4 päron
  • skivade tunt
  • 1/2 burk Zeta Ricotta
  • 1/2 citron
  • finrivet skal och saft
  • 5 msk Zeta Olivolja Fruttato Extra Vergine
  • 2 msk Zeta Balsamvinäger Vit
  • 2 påsar färsk spenat à 70 g
  • 50 g Zeta Pecorino Romano D.O.P.
  • eller Zeta Parmigiano Reggiano
  • hyvlad med en potatisskalare
  • Salt och peppar
  • Tips!
  • Välj gärna svenska sommarpäron om de är i säsong. Annars är sorten Konferens ett bra päron att använda till detta recept.
  • Om du planerar att servera denna rätt på en buffé kan du räkna att den är ca 8-10 bufféportioner.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.