Stek brödet till fin färg i olivolja och montera ihop crostinin enligt bilden. Sautera schalottenlöken och zucchini på medelvärme i olivolja tills den har blivit mjuk och åt det glasiga hållet
Pajen jag bjuder på idag är en uppdaterad variant på toscapaj, jag har använd härliga valnötter, mandlar och ljuvliga päron som liksom omsluts och gifter sig med den lena kolan
Denna gången är det fru Ms hjärna som har arbetat tillsammans med köksutbudet, de torkade päronen behövdes verkligen användas, precis som gorgonzolaosten, och att päronoch gorgonzolaost är som gjorda för varann är ju ingen hemlighet
Blanda lätt crème fraiche med majonnäs i en skål och rör i lite vatten. Dela och kärna ur päronen. Lägg på delade plommontomater, lax i bitar och skalade, klyftade ägg
Den här salladen blev uppskattad inte bara för sina fina smaker utan också för det spännande utseendet med svarta, runda linser, grön spenat, knapriga nötter  och gnistrande, klarröda granatäppelkärnor
Schysst, glutenfri pizza med tomatsås, grönkål, getost, päron, valnötter honung och balsamico. Förra veckans #melfest spenderades med min ena bästie och hennes pojkvän by my side
Honungsrostadevalnöttermed rosmarin och flingsalt. Själv tänkte jag på valnötter, ännu mer valnötter, när jag och de andra medlemmarna ombads att ta fram ett recept till denna nya smak
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.