Medankycklingen stod iugnenoch blev klar så kokade jag ris, gjorde vitkålssalladoch dukade. När jag kom hem från jobbet vispade jag ihop såsen, skar kycklingenibitarochtillagade den iugnen utan att först steka den
Vår varmrätt i lördags bestod av oxfilémed en denna sås samt en chèvrekräm. Efter några minuter, häll över chilisåsenochfarinsockretoch låt fräsa med en kort stund
Baka iugneni ca. varva skivadpotatismedriven ost, salt och peppar, slå sist på skyn från oxfilén. Garnera med halva ananasskivoroch halva tomatskivor runt kanten på gratängformen
Skär potatiskakani tjocka skivoroch värm dem iugnen eller i en stekpanna. Som jag för övrigt lät vara iugnen något längre tid än den tid som receptet föreskriver
Stekt oxfilémed en riktigt, riktigt god rödvinssåsoch en gorgonzolakräm. Jag stekte även lite extra bacon som jag strödde över oxfilé-bitenvidservering
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i
Men denna rätts kombination av smaker var lite kul, krämigrisottamedkraftig gorgonzola fångades upp av lite söta rödbetor i såsen och på toppen liggerbalsamicosteka späda sparrisar, allt toppat medliteklorofyllaktigbasilikaolja
Under tiden köttet steks iugnen, rivpotatis grovt (Janssons frestelse strimlor). OxfiléPotatis KryddorMurklorGräddeGul lökGrönsaksfondSalt & pepparPortvinPutsaoxfilén från ev
Fräs sugarsnaps ilite smör medan maten är iugnen. Spritsatpotatismosoch sen iniugnen. Jag hade nog fiskeniugnen ett par minuter för länge, den blev liiite för fast i köttet men helt ok
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.