Värm ärtorna i lite lättsaltat vatten i en kastrull påspisen. Servera den plommonspäckade fläskkarrén med grönsakerna och katrinplommonen från stekningen, samt gräddsås, gröna ärtor och ev äppelmos
När jag jobbade på Stora gungan påSkansen så hade vi en mellanrätt påmenyn som bestod av skivad färskpotatis som sedan täcktes med matjessill, hackat ägg och färska örter (dill, persilja och gräslök) som sedan toppades med brynt smör
Denna linsröran passade så bra till den fräscha kycklingsallad som blev gårdagens middag. Linserna går fort att koka och fungerar fint som ersättning istället för kött i en sallad eller till ris, pasta eller couscous
En lite matigare, tjockare variant på pannkakor. Stek i kokosfett ett par minuter på varje sida. Svagt söta av sötpotatisen och med enliten, liten underton av mandel
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.