Björn Tesch. Nej då, den här bloggenkommer aldrig dö. Den tar bara väldigt långa pauser. Jag har haft mycket jobb på sistone, vilket är kul mende sorgliga middagar som blir till efter att jag jobblagat mat enhel dag är icke värda att blogga om
Gjordeenny laddning våfflor till frysenhäromdagen, perfekt att ta fram och rosta på morgonen. Jag äter mina antingenmedlite bär och gräddeeller som toast
Jag är ju inteprecis känd för att variera min frukost allt för mycket, men nu har det hänt. Jag har googlat och kommit fram till att osten kallas "kaffeost" i Sverige, "leipäjuusto" på finska, d
Ensurdeg som har mycket liv i sig kan dock stå i två veckor utan att man behövergrejamedden,För att detinte ska bli alltför mycketsurdegsgrund så kan det vara lämpligt att hälla av bort endel innan du friskar upp den på nytt
fylld mednyttigagodsaker och bakas ut på direkten. Japp idag va den där lilla gnuttan medextra ork här en kort stund så då slängde jag ihop dettabrödet så himla gott och enkelt
Där finns både indiska och marockanska recept som jag blir nyfiken att prova. Idag låg detsenastenumret av Allt om mat på hallgolvet när jag kom hem från jobbet
Idag testade jag ennysmoothie till frukost. Jag brukar inte dricka min frukost eftersom jag uppskattar att tugga den, men idag var jag lite wild and crazy
Men vi får hålla tummarna för att detta bara är ettlitetgästspel av kylig luft I helgen var vi ju bjudna på konfirmation hos Julia, och det var minst sagt svettigt i en fullsatt kyrka
Blevlite små ändringar från förra gången päronkompott. Sist hade jag plockat päron uppe i Varv, denna gång fick det bli päron från affärenmenhittadejättegodaekologiska päron på ica som hade riktigt fin smak
Enny favorit. Och det är ju intevarje dag, för jag blir ju sällan riktigt nöjd. Ny typ av kaka som kombinerar två av mina favoriter, blåbär och mazarin
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.