Mörkchokladbottenmed vit choklad, lime och mascarponekräm toppad med tryfflar och hallon. Ibland får jag ett sådant omåttligt begär efter choklad, ni vet något riktigt mastigt och sött bakverk fullt med ljuvlig choklad
Men denna helg blev det ombytta roller och han bjöd på denna mörkachoklad cheesecaken med en liten touch av havssalt som bröt av de söta på ett underbart gott sätt
Toppade den med vispad grädde som jag färgat ljusrosa och sedan en massa jordgubbar på det. Det är en krämig mörkchoklad kladdkaka som jag valde att blanda i lite cream cheese och kaffe i
Bakade idag dessa härligt chokladiga småkakor medmörk- och vitchoklad. Kakorna uppskattas av både stora och små och de blir extra fina när du doppar dem i smält vit choklad och dekorerar med strössel
Tillsätt smält choklad och vispa tills allt blandats väl, gör samma sak med kakao blandningen. Vispa i äggen (+ äggulan), mjölk, olja, och vatten i den stora skålen med alla torra ingredienser
Så visst kan du mumsa mörkchoklad, mjölkchoklad och vit choklad och också tillverka recept med dessa ingredienser men få recept kan kallas LCHF och det är det man behöver förstå
underbar chokladkaka jag fick till. -) 200 gr halv-mörkchoklad (marabou tog jag) 1,5 dl krossade valnötter 1,5 dl russin havssalt färsk från Italien 200 gr ha
Tillsätt ägget , lite i taget och rör blandningen luftig med degkrokar. Vänd ner all hackad choklad. Lägg dessertskedsstora klickar av smeten på en plåt med bakplåtspapper
Börja med den mörkachoklad brownien. Börja därefter med den vita choklad brownien. Den här helgen tänkte jag avsluta på bästa sätt med en bit av denna ljuuuvliga brownie
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.