Glasnudlar. Fräsk kycklingfärsen i oljan tillsammans med vitlök, ingefära, chili och riven morot. Tillsätt sesamolja en sked i taget och smaka av med salt och peppar
Glasnudlar. Fräsk kycklingfärsen i oljan tillsammans med vitlök, ingefära, chili och riven morot. Tillsätt sesamolja en sked i taget och smaka av med salt och peppar
Tillsätt soja och sirap,vänd ner de avrunna nudlarna och nötter. Ta upp köttet efter 1-2 minuter, koka nudlar enligt anvisning på förpackningen. 300 g äggnudlar
Goda stekta nudlarmed kyckling och grönsaker. Det är exakt samma recept som show mein nudlarna HÄR. Sesamolja får man smaksätta med i små doser eftersom den lätt kan ta över i smaken
4 4 port ris 150 g svamp (gärna gourmetmix) 250 g pak choi 1/2 förp salladslök (à 125 g) 1 röd chili 500 g kycklingfärs 1 msk olja 1 flaska hoisinsås (à 210 g) 1 dl vatten 1 msk sesamfrö Lägg till i inköpslistan
Stek upp kycklingfärsenmed gul löken. Häll kycklingfärsen över pastan och tillsätt den rivna osten. 500g kycklingfärs. Lägg i kycklingbuljong, ketchup och cirka 3 dl vatten, krydda med salt och vitpeppar och låt koka upp. Koka upp pastan i rikligt med vatten och salt, häll av vattnet cirka 2 minuter innan pastan är klar. 500g kycklingfärs
Testa mina nudlarmed krispiga grönsaker ikväll. Nudlar och massor av grönsaker. Som alltid handlar det om riktigt snabblagade rätter och allra oftast med en hel del grönt också
Häll ner det i grytan mednudlarna och vänd runt. Använd snabbnudlar i portionsförpackning. Häll ner grönsakerna och häll på lite matolja som du steker allt i en stund tillsammans med kycklingen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.