Dessutom är det bra att blanda lite ströbröd i fyllningen för att den inte ska rinna ut. Varsågoda här följer ett recept så attni kan testa, Mormor Idas Rimbobullar
Smula jästen och rör ut den i lite av degvätskan. Häll i degbunken och slå på resten av vattnet kallt. Ställ formarna att jäsa under bakduk i kylen över natten
Apropå julbord är det många som mailat och undrar hur man ska tänka och vad man ska välja om man vill äta hälsosamt när man går på buffé, så jag ska göra ett inlägg om detta som kommer snart
Men det skall inte vara krångligt, så idag blev det Italienskacantuccini… super goda. Och så stöter jag på detta recept, smakar precis som jag vill att de skall smaka
matlagningsgrädde. Kontrollera att kotletterna är klara längst inne vid benet. Bryn kotletterna i olivolja och smör ca 1-2 min på varje sida. Häll över matlagningsgrädden, lägg på lock och bräsera (småkoka) ca 5 min. 4 person(er) Ingredienser 4 fläskkotletter, (500 g) 0,5 msk färsk salvia, hackad 2 krm grovmald svartpeppar 1 tsk salt 1 msk olivolja 1 msk smör 2 dl matlagningsgrädde 0,5 dl parmesanost, riven Tillbehör , smörslungad bladspenat, pressad potatis
Tillsätt ägg och vaniljpulver och vispa ihop ordentligt utan att överarbeta smeten. Pastafärg kan man beställa på nätet och köpa i vissa butiker med inriktning mot mat och bak
Min jul och mitt nyår har varit alldeles för bra, maken har varit hemma mer än på flera år så vi har hunnit njuta av familjelivet och till och med hunnit med att bara vara hemma och inte göra något särskilt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.