När väskorna stod uppradade och färdig packade på hallgolvet och det var dags att säga hej då. Receptet har jag publicerat här tidigare, för några år sedan, men här kommer det igen
Närman bakar de godaste chokladmuffins och har mjöl i datorn. Jag tycker fortfarande att böcker och handskrivna block är det bästa och mest praktiskanärman ska leta efter, och använda recept - även om böckerna numera ofta får ge vika för datorn
Närman gör cakepops-favoriter och har fullt upp. Det kan nämligen vara ganska rofyllt att få ägna sig åt kreativt görande, även då manhar ett pressat tidsschema att följa
Trött bloggerska här idag så nu blir de en kopp kaffe med den sistabiten av just den här pajen, slå sigi soffan och kika på husdrömmar och Jordskott, Harni sett den serien
Närman bakar en glutenfri rabarberkaka med kanel och har hela helgen framför. Idag blev det en man-tager-vad-man-haver-kaka, ihoprördi all hast då jag inte hade något inplaneratibakfickan
Har ett litetspeciellt förhållande till just Budapestbakelsen då en av mina bästa vänner hade den som sittfavoritbakverk och bad mig baka en sådan till honom när han låg på sjukhus
Apelsinsmaken gör också mandelkakanlitefräschare, literoligare och så mycket godare men jag rekommenderar att smaka av smeten innan du sätter den i ugnen
Ett inte så vanligt bär - i alla fall för mig - än mindreibakningssammanhang. Lite glesare mellan recepten här på bloggen - kanske någon flitig läsare harregistrerat
Närman planerar hemfärd och har bakat en Margaretatårta till Magdalena. Margaretatårtan är en klassisk tårta med mördegsbotten, sockerkaksbotten fylld med hallonsylt, vaniljkräm och toppad med ett galler av mandelmassa och färska bär
Sen gickvi hem hitigen och åt mat, och hade en alldeles urmysig kväll iorangeriet. Idaghar de dock regnat men det känns faktiskt bara skönt att få en mellandag och mysa inne och pyssla med sånt som manhar lagt åt sidannärman hellre har velat njuta av det fina vädret
Men använder manfantasin och tänker lite matsmart kommer man långt utan en fet plånbok. Den frågan eller snarare påståendet fick jag och tillviss del stämmer det kanske
Ta ut köttet i god tid så den inte är kylskåpskall när den läggs på grillen. ka "Boston Butt" ibit som mangrillar på låg temperatur med rök under lång tid
Det där med att ta fotografier på bakverk närmanhar gäster kan te sigliteknepigt och det bästa är klart om manhinner göra det innanman sätter tänderna ihärlighen
Jag har gjort min egen variant på Casablancatårtan och använt hackad daimi glassmeten mellan de spröda marängbottnarna som sedan toppas med vispad grädde och banan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.