Så gott det är medmjukpepparkaka. Jag föredrar medlingon i men det är ju en smaksak. Om man vill festa till det lite så är det ljuvligt med vispad grädde till
Inlägget Mjukpepparkakamedlingon & creamcheese frosting dök först upp på Hannas Bageri. Passar på att skriva lite på ett arbete och kanske (bara kanske ) äta den sista biten av den mjukapepparkakan från gårdagens adventsfika
Bland annat denna Mjukapepparkaka kommer det att bjudas på till glöggen. På lördag kommer vi ha lite julfika här hos oss med några kompisar & deras barn, lite paketöppning i förtid och ”adjö” för en tid då vi alla firar jul på olika håll
Förra året så bakade jag den godaste och saftigaste mjukapepparkakan jag någonsin gjort. Hela kakan får också en betydligt tydligare smak av pepparkaka och ihop med creamcheese frostingen är den helt underbar
Garnera medlingon. Känn med en sticka om den är färdig. 11 dl lingon. 1lingonSätt ugnen på 175 grader. 1Blanda ner vätskan och de torra ingredienserna i äggsmeten, vänd i lingonen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.