Fylldes med philadelphia och soltorkad tomat, och lindades med parmaskinka. 1 kycklingfilé20 g basilika philadelphia1 soltorkad tomat, strimlad1 skiva parmaskinka 1 kycklingfilé
Flera recept på Turkisk mat på mitt sätt finns med i artikeln, bland annat min favorit Saç Kavurma. En som kan glädja sig åt att få läsa min första kokbok LCHF för seniorer snart, är Gisela Askne, som vunnit ett signerat exemplar på en utlottning hos Kostrådgivarna
Ytterligare ett pittabalanserat recept från Maten från min by - ayurveda för din hälsa. Här kommer alltså min tolkning av Janesh Vaidyas champinjonbiffar med gult ris
1 tsk gurkmeja (kan uteslutas men det ger en vacker färg i maten). Tillsätt curry och gurkmeja och fräs allting i 2-3 min. Låt sjuda långsamt i ca 10-15 min. Koka upp och låt småputtra i ca 10-15 min. 1 tsk gurkmeja (kan uteslutas men det ger en vacker färg i maten)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.