Midsommarafton: silllunch och lax med grillade grönsaker under salsa verdesås till kvällen
Postgårdsromantik
Postgårdsromantik
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 kg grönsaker
  • 3 dl gräddfil
  • 4 msk chilisås
  • 2 msk tomatpuré
  • 1 dl majonäs
  • salt och peppar
  • 3 dl gräddfil
  • 1 kruka finhackad basilika
  • 50 g riven parmesan
  • 2 msk honung
  • 1 dl majonäs
  • 2 vitlöksklyftor
  • 4 färdiga laxfiléer
  • 2 msk riven pepparrot
  • 200 g philadelphiaost
  • 1/4 tsk salt
  • 5 morötter
  • 10 färskpotatisar
  • 2 stor röd lök, skalad och delad i 8 delar
  • 1 dl olivolja
  • 15 körsbärstomater
  • 1 tsk salt
  • 2 vitlöksklyftorsaften från 1 citroncestet av 1 citron
  • 1/2 dl ströbröd

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.