Grovhacka persiljan och strö över dina enchiladas. Servera med sallad, gräddfil och tacosås. Hetta upp en stekpanna med oljan och stek lök, vitlök och champinjoner lite gyllene
Grovhacka persiljan och strö över dina enchiladas. Servera med sallad, gräddfil och tacosås. Hetta upp en stekpanna med oljan och stek lök, vitlök och champinjoner lite gyllene
Idag har det blivit en variant på mexikanernas "nationalrätt"med hett kryddad köttfärs med tortilla som gratineras i en god chilisås och då får du den goda rätten enchiladas
Och en gräddfil smaksatt med fetaost och salsa. Koka upp buljongen tillsammans med tomatpurén och tillsätt creme fraiche pressad vitlök och hackad grön chili
Jag älskar tex-mex (som ni kanske har märkt) och det bästa med ViktVäktarna är att jag kan fortfarande äta det jag älskar – bara i måttliga mängder och/eller i andra former
Fräs färsen smulig i en stekpanna med smör. Skala och hacka löken och låt den fräsa med färsen. Strö över kryddmix och späd med vatten och krossade tomater
Servera med den picklade rödlöken, färsk koriander och en grönsallad. Fräs allt på medelvärme i 10 minuter. Dela upp fyllningen så den räcker till 6 tortillabröd, ta fram en ugnssäker form och häll lite av såsen i botten, lägg i rullarna och häll resterande av såsen över, lägg på riven cheddarost och smular över med fetaost/salladsost. Fräs allt på medelvärme i 10 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.