Panerad fisk hör inte till det vi vanligen förknippar med nyttig LCHF-mat. För det mesta används både mjöl och ströbröd i tjocka lager, för att få till en frasig fisk
Tillsätt de övriga ingredienserna och låt koka upp. Ett bra sätt att spara buljonger och fonder är att frysa in dem i istärningslådor och ta fram eftersom att tina i soppor, såser eller att värma till en kopp buljong
Varm smörgåstårta känns för mig som en gammal bortglömd klassiker men idag bestämde jag mig för att väcka liv i mitt gamla recept och äta det till fredagsmyset
Häll upp den varma chokladen i apelsinerna och ställ dem på ett fat för att ge dem stabilitet. Idag tyckte jag det var dags att lägga ut ett recept som passar till Halloween nästa måndag
Blanda lite tonfisk och Creme Fraiche. Krydda lite med dillfrön och enklick fransk senap. Lägg på formbröd (eller liknande), lägg över liteost och värm helst i vanlig ugn eller i mikro
De här tomaterna torkas ett gäng timmar och sedan förvaras de i olivolja tills du lägger dem som pålägg på en varm macka eller använder dem till tomatpesto som får gegga ihop sig med pasta
Tillsätt buljongen och låt det koka sakta en stund. Lyft grytan åt sidan och tillsätt mjukosten. Om soppan kokar efter att man tillsatt osten kan den skära sig
I våras fick jag ett mail från friluftsföretaget Eldmark i Sorsele med frågan om jag kunde ta fram en formfranska som passade till deras nytillverkade mackjärn av stål
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.