Tillbuffén hade jag även beställt färdigskivad rostbiff. Till den tidigare publicerade potatissalladen som jag hade på en buffé, (recept HÄR) kompletterade jag med bl a kallskuren kycklingfilé
Perfekt sommarmat och så gott. Blanda ihop allt till marinaden och lägg i kycklingen. torka av kycklingen, bryn den i en stekpanna tills den får fin färg
tillbehör. Låt stå i ugnen ca 30 minuter, tills kyckligen har en innertemperatur på 70 grader. Planerar du någon form av buffé iår så måste vi tipsa om rimmad kyckling
Mmm perfekttillmidsommar. Tjohoo, söndagen gick väldigt fort trots att jag var uppe tidigt, idag har dammråttorna fått sig en liten tur till dammsugaren och sen blev det lite shopping och en promenad med en vän
Koka tills de är mjuka. Låt stå kallt fram till servering. Den här stod på buffébordet och blev najs. Vi gjorde den dagen innan så den fick gosa ihop sig
jättebra till dessert på midsommaraftonen eller vid något annat festligt. tillfälle under sommaren. Oj vad fort tiden går, det är snart midsommar och semestertider för många runt om i landet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.