För mig har sommarens mest förekommande maträtt varit olika typer av matigasallader. Förut har jag inte varit så mycket för sallader, men under det senaste året har jag insett vad jag gått miste om
Salladmed jordgubbar, tomater, fetaost och avokadoDet är många av sommarens bär och frukter som passar bra till den feta och krämiga fetaosten, och jordgubben är absolut ett av dem
Enkelt, matigt och gott. Blanda tomater, gurka och kikärtor med olivolja och vinäger. Salladen gjorde jag på kikärter, tomat och fetaost, som jag blandade med olivolja och balsamvinäger
Fetaost. Salladmed avocado, soltorkadetomater, ruccola, paprika mm. Sallader är så underbara, för det är ju egentligen bara ett hopsläng av olika livsmedel man tycker om
Bottna en ugnsfast form medsoltorkadetomater och olja. När du är nöjd med resultatet lägg på skivor av chevré och brödkuberna (tänk hamburgerprincipen dvs lager på lager) Låt osten smälta
De soltorkadetomaterna plockade jag från en av byttorna med marinerade grönsaker och tillbehör, där man hittar marinerade vitlöksklyftor, oliver, kronärtskoka m
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.