Mörk chokladbotten med vit choklad, lime ochmascarponekräm toppad med tryfflar ochhallon. Jag valde att gör en choklad-Pajbotten med lite mörkar mustigare smak som jag sedan fyllde med en vit chokladkräm som jag smaksatte med lime ochmascarpone för en lite lättare och fräschare sötma
i smeten så att mascarponen blandar sig lite med kaksmeten. diameter) med bakplåtspapper. Dra bort kastrullen från plattan och tillsätt hackad choklad och muscovadosocker
Värm upp hallonen i en kastrull, rör om och mossa dem med en handvisp. Börja först med att bre på hallonmoussen, banka sedan tårtan på ett bord försiktigt så du får bort luftbubblor som bildas i moussen
Servera den gärna med lite vaniljyoghurt. Tina hallonene lite (de ska fortfarande vara lite frusna). se och såg receptet på denna underbara frozen "cheese"cake
Häll hallonpureén (med en sked) i långa ränder över brownie smeten, både på bredden och längden (så det blir som galler) och rör runt med en tandpetare så bildas häftiga ränder
Häll hallonpureén (med en sked) i långa ränder över brownie smeten, både på bredden och längden (så det blir som galler) och rör runt med en tandpetare så bildas häftiga ränder
Lägg hallonen i glas och häll över grädden och toppa med riven mörk choklad. Igår när jag satt och kollade igenom recept på min dator hittade jag denna efterrätt som jag åt hos mamma strax innan jul men som jag aldrig hann lägga upp
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.