Här har jag gjort en vegetarisk gryta med linser, grädde, färska tomater, vitlök ochspenat. Rör sen ner riven vitlök, bladspenat, grovhackade tomater och grädde
vegetariska currybiffar på majs och bönor samt ärt-tsatziki med dill. MED MERA. Salt och peppar. CURRYDOFTANDE MAJS- & BÖNBIFFAR MEDOCH ÄRT- & DILLYOGHURT
Skär fisken i bitar och lägg i skålen till matberedaren med kniven monterad. Tillsätt skivad salladslök, ägg, salt och chilikrydda och mixa till en färs
Saken är den att jag har så SJUUUUUUKT fullt upp med en massa olika spännande projekt just nu – men att majoriteten av dem handlar om vad som kommer att dyka upp på bloggen om ett tag, inte just nu
Fräs morötter, lök och vitlök cirka 3 minuter tills det blir lätt brynt. Tillsätt paprika och låt den fräsa med ytterligare 3-4 minuter. 2 Rör ner paprikapulver, tomatpuré, kokosmjölk, tomater, buljong, bönor och lagerblad. 4 Smaka av böngrytan med salt och peppar, tillsätt nötter och örtkyddor och servera med ris och bröd (glutenfritt bröd till den som är överkänslig mot gluten)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.