En marockan skulle kanske inte tycka att denna couscous är typiskt marockansk, men eftersom den är smaksatt medmarockansk kryddblandning så får den heta marockanskcouscous
Häll i champinjonerna och purjolöken och koka upp, smaka av med salt och peppar. Servera med potatis. Tillsätt lagerblad, vitlök, tomatpuré, kanel, ingefära, vatten och oxfond
Tillsätt färsen, spiskummin, paprikapulver ochkaneloch stek tills färsen är helt genomstekt. Servera färsgrytan medcouscousoch en klick yoghurt på toppen och riven morot
Den här gången har jag gjort en köttgrytamed fläskgrytbitar, morot, lingon och persilja. Jag gör det gärna så snart jag får tid, och experimenterar gärna med olika smaker, olika typer av kött och roliga tillbehör
Själv hade jag i ärlighetens namn också behövt göra ett besök hos farbror tandläkaren, men med min tandläkarskräck så är det inte så lätt att "bara" ringa och boka tid
Servera den marockanska kycklingen medcouscousenoch toppa med hackad färsk koriander. Couscous. Skiva löken och bryn den i rapsoljeblandningen på medelvärme
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.