Tillsättlammköttet du ska marinera och arbeta gärna in marinaden så att den täcker köttet runt om. Pensla med marinaden under grillningen och glöm ej att salta och peppra
Passera potatisen och blanda den med resten av ingredienserna till en jämn och fast smet. Var försiktig med bittermandelessensen och ta bara en droppe i taget och smaka av
11 dl solrosolja 1 dl ketchup ½ dl Mrs Chengs mushrom soya 2 msk grillkrydda 1 vitlöksklyfta (pressad) Citronsaft, några droppar Grovmalen vitpepparBlanda ihop alla ingredienser till en slät sås och pensla köttet/kycklingen och låt stå några timmar i kylskåp
I receptboken Till grillat får vi tips och idéer till våra grillmiddagar, från fördrink, tilltuggochmarinadertill matiga rätter, såser och spännande sallader
Även de grillade tortillarullarna med guacamole och mozzarella hämtade jag därifrån. Jag hittade receptet i Lisa Lemkes utmärkta bok "Till grillat" som jag köpte i somras
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.