Täck degens yta med ett lager olja, lägg ut kvistar av färska örter och klappa in dem i degen. Knådadegen kraftigt i någraminuterså att glutentrådarna blir starka
Jag är ju som ni vet inteså himla förtjust i att slänga mat såhäromdagennär vi hade ett gängöverblivnamakaroner i kylen fick dessa förvandlas till “macandcheese”, en krämig makaronigratängmed ost och annat gott
Krydda mellanvarvenmed salt, peppar och timjan. Idag blev jag såsugen på sjömansbiff, och kommer ihåg närman var liten och detta stod på bordet till inlagd gurka
Har ni aldrig smakat en riktigt god, klassisk macandcheeseså bara måste ni prova detta recept. Med massa ost, massa smak och massa kärlek så har bloggaren Sapodilla Brown skapat detta recept som får det att vattnas i munnen
Vid serveringkundeden som ville toppa sin tallrik med stark jalapeno. Eleverna ville ha en mild variantså vi hade spanskapimientos de padron i som är milda små spanska paprikor
Mac’n’cheeselikaså. Gammaldags makaroner i en krämig såsmed lite, lite hetta fråncayennepepparn och en ost som lagrats sålänge att den luktar härligt skunkigt
Lägg upp pastaröran i portionsformar och toppa med lite parmesan. Koka upp grädden i en separat kastrull och lägg sedannerfärskosten i kastrullensåden smälter ut
Det bästa medden här rätten är hur snabbt det går att göra och hur enkelt det är. Nukan du hälla i denrivnaosten och du kanäven ha i lite muskot om såönskar
Knaperstektbacon till det och färsk kokt kronärtskockaså blev denamerikanskavariantenmed de knallorangeamakaronernamedpulverblandningen helt plötsligt något helt annat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.