Vispaihop smör, vaniljsocker och strösocker, tillsätt den smälta chokladen och sen ett ägg i taget och vispa så det går ihoptill en slät massa, siktai vetemjölet
God fortsättning på påsken. Vi vaknar upp till ett just nu soligt Umeå. Jag fick ett spännande recept av min kollega Lotta Johansson, nämligen dessa fantastiskt goda After Eightcookiesarna
Bullar tillfikat är en riktigklassiker. De kan varieras på många olika sätt både när det gäller smak och utseende, allt från släta bullar till snurror, knutar mm
Vispa ägg och socker poröst, blanda sedan de torra ingrediensernatill kakan, och vänd ner i smeten. Vänd ner saffran och vattnet och rör om till smeten är klumpfri
Wienerstänger är den klassiska småkakan med hallonsylt och glasyr som alltid går hem tillfikat. Fördelen med wienerstänger är de är så himla lätta att baka men att de ändå smakar så himla mycket
Riv mandelmassan fint ner i en skål. Rör i äggen ett i taget och rör i socker och vaniljsocker. Blanda mjöl och bakpulver och rör ner i smeten tillsammans med smält smör och mjölk
Nu kommer mitt recept på smörgåstårtan jag gjorde i dagarna och som blev klar igår. Denna variant blev dock väldans god ska ni veta, så nog kan jag mina grejer om jag får säga mitt
Blanda mjölk, kakao och socker i en kastrull och koka upp. Tillsätt äggen ett i taget under omrörning. Blanda mjöl och bakpulver och rör ner i smeten växelvis med chokladsmeten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.