Senapssill. Idag får du mitt bästa recept på inlagdsill. Sillen behöver dra åt sig av en ättikslag först, annars blir det en smaklös och tråkig anrättning
Lägg i resten av sillenoch täck med det återstående av löken och korriandern. Undvik i så stor mån det går att ta på sillen med händerna, eller att peta i lagen
I. n. l. a. g. d. s. i. m. e. k. p. r. ,. ö. b. t. o. c. h. 1. 4. f. u. 2. 0. 5. 7. A. 3. K. R. S. P. j. ½. Ä. (. %. ). v. ä. L. å. F. V. C. T. -. l l. a t. d l
Sillen behöver dra åt sig av en ättikslag först, annars blir det en smaklös och tråkig anrättning. Jag har dragit ner på sockerhalten i det här receptet och du som vill byter ut sockret mot den sötning du föredrar
Inlagdsill. Lägg ner rödlöken ochsillen i lagen. sillfilé - urvattnad. Skala och skiva rödlöken tunt. Lyft upp grönsakerna ur marinaden och placera ovanpå sillen
Sen blev det också sillinlagd igår, den ska stå och gotta till sig några dagar. Mammas inlagdasill. Kikade på flera avsnitt av Selmas saga som jag missat, och kokade också sill-lag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.