Lägg sillfiléernamed skinnsidan neråt. Jag föredrar att äta den stekta sillen kall om jag väljer att ät den som frukost, men den går även bra att värma om man hellre föredrar det
En mycket god sill som min bror gjorde till midsommar. 200 g inläggningsklar sill 10 cm gurka 0,5 kruka dill 1 bananschallottenlök 1 lime, skalet och saften 1 grön chili 1 - 2 - 3 Lag. 1 del ättika 2 delar socker 3 delar vatten Skär sillfiléerna i önskad. 0,5 kruka dill
Inlagdsillmedpepparrot & grönpeppar. Inlagdsillmed citron & gräslök. Här har vi gjort snabbinläggningar, alltså att man bara smaksätter redan inlagdsill
Lägg i resten av sillenoch täck med det återstående av löken och korriandern. Undvik i så stor mån det går att ta på sillenmed händerna, eller att peta i lagen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.