En helg närlivetärsådär underbart att leva. Livets alla skiftningar . Midsommarafton i fredags var i det närmaste epik med mängder med skratt, fantastisk mat, berusande dryck, dans kring midsommarstången, lekar med skratt som får en att kikna, dans långt in på natten och ett iskallt morgondopp i det blå
Hemmagjord Ajvar- mycket jobb menvärtbesväret. Skär grönsakerna i mindre bitar. Är jätte glad för att det äntligen finns en tidning med enbart vegan och rawfood-recept
Chevretoast med honung och pinjenötterär så sanslöst gott att om man bara ska ge sig på att göra en förrätt och bjuda på i livet så ska man göra denna [om man tycker om getost vill säga]
Den ambitiöse siktar lite florsocker över hela härligheten. Det äringen slump att ALLA matvarukedjor nu säljer högrevsfärs och briocheliknande hamburgerbröd
Men gott var det och värt varje points. Daimchokladmousse med mandelpäron. Idag har vi haft en god vän som flyttat upp till Sundsvall på besök, faktiskt en av de gamla deltagarna i kockduellen
Hej å hå här kommer lite supergoa recept på röror, och en tomat o basilikasill. Gör så här. Blanda ihop alla ingredienser till röran och smaka av med salt o peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.