Vegetariska miniburgare med blue cheese, betor och citronmajonnäs. Carbonara med ärtor. Hamburgare med saffranspicklad schalottenlök, citronmajonnäs och serranoskinka
Hamburgare med tryffelmajonnäs, dubbel lök och svarta sara. Romflamberade räkor med kokoscurry. Salmalax med flower sprouts, basilikarisoni och brynt citronsås
1 lime, saft och cest. 1. Dela kycklingen i valfria bitar. 2. Blanda alla ingredienser till marinaden. 3. Marinera kycklingen i minst 2h, helst över natten
Det är något speciellt med det söta, sura och salta som möts i många av thailändska rätter. Skär chilin på längden och ta ur kärnorna (eller behåll dem om du vill ha rätten riktigt het), finhacka chilin och stek i lite olja
Jordnötssås är inte det nyttigaste man kan äta men om man gör såsen på kokosmjölk och äter med en massa sallad och lite bulgur behöver man kanske inte ha lika stor ångest
Krydda med salt och peppar och blanda så kycklingen tar upp all smak. Riv över limeskal, en pressad vitlöksklyfta och saften från limen över kycklingen
1 liter Kelda® Thaisoppa. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 1 liter Kelda® Thaisoppa 1 grillad kyckling 100 g glasnudlar 1 dl hackade cashewnötter 1 dl hackad färsk koriander ev ½ msk hackad röd chili
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.