Mat måste man ju ha så äta måste man ju och det har vi gjort "hehe" och gott har vi smaskat i oss också i helgen i lördags gjorde jag och min man fylld lövbiffmed creme bonjour färskost medsoltorkadetomater, rökt skinka och cheddarost till detta serverade vi potatismos smaksatt med örter, vitlök och parmesanost och smarriga och varma cocktailtomater
Några droppar BalsamvinägersirapRiv parmensanosten och spara lite till serveringenHacka soltorkadetomaterna fintBlanda riven ost medtomateroch philadelphiaostenTa lövbiffarnaoch lägg en klick av ost-smeten på och vik över så det blir som ett ihopvikt papper (utan hörn
400 g gnocchi ( som en öppen snäcka) 500-600 g fläskfilé, skivad i cm tjocka skivor 12 champinjoner, dela i kvartar 1 dl strimlade soltorkadetomater i olja, strimla 8 cocktailtomater, delade i kvartar 10-15 färska basilikablad, finstrimla 1,5 dl riven. 1 dl strimlade soltorkadetomater i olja. 8 cocktailtomater
I med strimlade soltorkadetomater, svampen och zucchini skuren i mindre bitar. Vevade ihop en gryta med lite gott och blandat som jag bara måste dela med mig av
riv moroten och stek allt tillsammans med smör på hög värme i en stekpanna. Ta sedan ur de soltorkadetomaterna ur burken och tillsätt i pannan men torka av tomaterna från oljan
Skiva de soltorkadetomaterna. Igår var sista dagen att tävla om Estrellas nya ostbågar så jag ska utse vinnarna idag och återkommer imorgon med resultatet
Fick ta ikapp massa förlorad sömn och har sen också hunnit med en löprunda innan jag åt pad thai till lunch❤ Blir alltid så himla seg efter lunch dock så ska försöka pigga upp mig själv med te och en kaka medan jag kämpar mig igenom några timmars plugg till
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.