Häll i grädden, lägg i buljongtärningen och krydda med dragon och paprikapulver. Huvvaligen, hela dagen har vi suttit här utan internet… ”kabelbrott” i Tidan vilket innebar att vi vart internet- och tvlösa fram tills i eftermiddag
I onsdags blev det en gratäng medlövbiffoch ädelost. Lövbiffgratäng. Låt den marinera där medan du förbereder grönsakerna, som ska hackas och stekas lätt i lite smör
Får jag presentera en fantastiskt god pastasås medlövbiff, champinjoner, crème fraiche och vitlök. Ett tips är att steka lövbiffen snabbt och på ganska hög värme
Följ mig gärna på Instagram @millashalsoblogg och Twitter @millafunderar Lövbiffgratängmed ädelost. Lägg det strimlade köttet i en bunke med soja, kalvfond och vitlök
Jag har verkligen snöat in på det nu, speciellt om ugnen ändå är igång som i det här fallet medpotatisklyftorna som jag valde att servera till kött och sås
I helgen blev det nam nam medlövbiff. Blanda runt och red av med maizena. Häll på en deciliter vatten och skrapa runt i panna så allt det gottiga lossnar från botten
Genom stekningen tar köttet upp kryddorna och stekytan gör att kotletterna inte blir torra. Om såsen är för tunn, red den med majsstärkelse för önskad konsistens
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.