Torsdagen hade jag minvanliga kortdag och fredagen blev inte heller någon full arbetsdag, så medfaciti hand skulle jag nog ha varit hemma längre innan jag försökte mig på att jobba
Men när jag klev upp hade det övergått till regn, så när vi åkte i väg var det bara en slaskig sörja på vägarna som senare blev värsta ishalkanmedkraftig blåst dessutom
Imed tomatpuré, timjanoch pressad vitlök. salt, peppar, färsk timjan att dekorera med. Jag tycker det är helt otroligt att du bara lägger i allt och sedan lagar den hela rätten själv
Blanda ihopvinoch tomater i en skål med lagerbladen och häll över det hela. Krydda med örtkryddor, salt och peppar på köttet och blanda runt med händerna, det ska vara mycket kryddor
Tjoho, nu är jag igångmed slökokaren. Skulle behöva bygga ut med andra ord. Vi har faktisktväldigt många elektriska prylar framme och om det tycker jag väl så där
Blanda alla vätskor och häll icrock-poten. Tag upp fransyskan rullade in den i smörpapper/bakplåtspapper och därefter ialuminiumfoliéoch den fickliggaochvilainnan jag skär upp den
Jag serverade det kallskurna köttet medpotatisgratäng, sallad, olika grönmögelost och en sky/gräddsåsmed glögg smaksatt medfikonochportvin som fått reducera och koka ett par timmar
Till lammet åt vi ugnsrostade grönsaker samt en fräsch sås gjord medingefäraochrosmarin. De senaste åren har viätit lamm vid påsk ochi år testade jag att tillaga lammsteken iminCrockPot
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.