Jag förberedde också lite för en middagvi ska ha imorgon, jag gjorde bland annat en underbar glass, den är så god och enkel attgöra på bara några minuter, man gör en grund glass och tillsätter den smak man vill, tex lakrits, choklad eller bär
Nagga snittytan med en gaffel efter halva tiden – då rinner saften ur lättare. Observera att beroende på ugn och storlek på tomatbitarna kan tidenvariera – har de inte torkat tillräckligt är det bara att köra dem längre, ser ut att vara klara innan avbryter man bara tidigare
Men när man lägger till fett, salt, andra smaker, färg, doft, en behaglig känsla i munnen och positivaminnenblir maten god, lättuggad, lättsvald och alldeles, alldeles oemotståndlig
Specielltkinamaten kan jag sakna, men det är faktiskt superenkelt attgöra hemma själv. Här har ni ett jätteenkelt grundrecept på strimladbiffi sås som smakar precis som på kinarestaurangen, sen kan nisjälva lägga till et ni önskar som bambuskott eller champinjoner – om nivill
Lägg ihönsbuljongtärningarna och philadelphiaosten. Rör om tills osten smält. morötter, rivna (ca 4 st). 1purjolök, fintstrimlad. 1vatten. 1hönsbuljongtärningar. 1philadelphiaost, med örter och vitlök. 14 port Ingredienser 0,5 l morötter, rivna (ca 4 st) 1 purjolök, fintstrimlad 1 l vatten 2 hönsbuljongtärningar 200 g philadelphiaost, med örter och vitlök 1 krm svartpeppar, nymalenMorotssoppa – gör så här. Koka morötter och purjolök ivatten 5 min
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.