Potatissallad är himla smidigt, och det är väldigt lätt att göra en egen. Den här varianten ni ska få recept på nu är en rustik variant med rostad potatis, creme fraiche, bacon ochgräslök
Toppa sen med räkor, ägg, rödlök, pepparrot ochdill. Bottna ett fat med potatisen och salta lätt. Bryn smöret precis före servering i en kastrull eller stekpanna och fördela smöret över salladen
Igår blev det en potatissalladmed selleri, äpple ochdill. Blanda med creme fraiche och gräddfil. Det enda positiva med att pendla är väl att man bli jävligt allmänbildad
5 kg delikatesspotatis 4 rödlökar med blast 3 färska vitlökar, med blast (eller 1 knippe ramslök) 2-3 l körsbärstomater 0,5 l dill, hackad 5 l små spenatblad peppar basilika
Sambon är inget jättefan av fisk men vit fisk går oftast rätt bra så jag brukar försöka hålla mig till de smaker han gillar och det klassiska meddillochgräslök går alltid hem
Avsluta med att strö över finhackad dillochgräslök. Om du vill skalar du dem, men det fungerar bra med skal om skalet är fint och potatisarna är ekologiskt odlade
Underbart god och ytterst lättlagad potatissallad – garanterat bättre än den du köper i butik. Denna potatissallad passar till kallskuret, grillat eller varför inte som ett av tillbehören i en wrapes
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.