Stek upp kycklingen och krydda med dina favoritkryddor, mina är. Vispa ihop äggen med mjölken och smaksätt med salt och peppar, häll över kycklingblandningen
Skär paprikan i bitar och låt den fräsa med löken i några minuter. Rör ner kycklingkött, paprikapulver, lite cayennepeppar och salt i pannan med löken (alltsammans skall blandas)
Hacka löken och paprikan och tillsätt sedan dem med kyckling och fräs på ett tag. Skär broccolin och koka den, tillsätt sedan även den med resten av fyllningen
Stek kålen på medelhög värme i smör. Krydda med curry och paprikapulver, tillsätt vitlöken och crème fraiche och eventuellt grädde om du vill ha mer sås
Späd med grädde och svampspad. Krydda med salt, peppar och paprikapulver. Nagga botten med en gaffel. Blanda samman pajdegen, låt vila 30 min i kylskåp
Kycklingpaj. Smaka av med salt och peppar. Den här kycklingpajen har jag gjort i över 10 år och är verkligen en gammal favorit. Späd med grädde och mjölk och låt småkoka i ca 3 min
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.