Krämig och full med smaker. en näve sockerärtor (går bra med frysta). Kan verkligen tipsa om dom båda, funkar kanonbra som smaksättare till grytor, såser, dippsåser osv
Stek biffarna på ganska hög värme, några minuter per sida, i rikligt med smör. Sås. Låt koka upp och lägg i biffarna och låt dem puttra med tills de är genomstekta
Skär kycklingen i mindre bitar och stek tillsammans med lök och vitlök i fettet från baconet. Häll på grädde och rör ner dijonsenap, sjud tills såsen kokat ihop något
I söndags var det dags för matlådefix igen och den här gången blev det en krämigkycklinggratäng. Alltid lika smidigt med gratänger, gör sig bra i matlådan också
Krydda med timjan och oregano och häll i buljongen. Skeda såsen över kycklingen i formen. Lägg ut körsbärstomaterna i formen och toppa med färsk basilika
Krydda med timjan och oregano och häll i buljongen. Skeda såsen över kycklingen i formen. Lägg ut körsbärstomaterna i formen och toppa med färsk basilika
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.