Igår fixade och donade vi med våra små gröna vänner i odlingslådorna ute. Efter allt påtande i jorden kalasade vi på krämigaste kycklingratängen med smak av dragon
Här kommer en lättlagad kycklinggryta gjord med en blandning av indiska och thailändska smaker. I receptet har jag med frysta wokgrönsaker men självklart kan man byta ut dessa mot färska om man föredrar det
Servera med grönsallad och potatis, kokt, ugnstekt, klyftpotatis. Skär ett snitt i varje kycklingfilé och fyll den med 1-2 skivor mozzarella, soltorkade tomater och basilika
Helstek fläskfilé, potatisbakelse och röd pesto med soltorkade tomater, paprika och röd chili. Började med att steka hela filén i stekpanna med salt och peppar
Här får ni ett recept på en jättegod tacosås som jag fick av en gammal kollega till mig. När ni väl äter denna sås så kommer ni inte vilja ha gräddfil mera
Taco omelett. Tacopizza. Tacopizza. 2 ägg5 msk grädde100 gram köttfärs1 liten röd lökPlommontomaterLite paprikaSpenatbladNågra skivor ostStek köttfärs och lök, krydda med kummin, vitlök och salt, hacka tomat och paprika och stek med köttfärsen, lägg i spenaten och rör om
Men innan jag sticker ut tänkte jag dela med mig av receptet på en mättande taco wrap gjord på ägg. Igår blev det till att plocka fram strumpor och höstjacka innan jag åkte in till stan för after work, för fy så jag frös med bara fötter i sandaler och tunn blus på jobbet
Bryn färsen medtacokryddan, häll den sedan över creme fraiche röran. Blanda philadelphiaosten med cremefraiche och bred ut röran på botten i en ugnsfast form
Ovan på den så lägger du en rejäl matsked crème fraiche ovanpå färsen, gör likadant medtacosåsen. På andra halvan sätter du ett lager med riven västerbottensost
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.