I formen som kycklingen bakas i samlas en härligsås som du slevar över riset du serverar till. Visst är det väl skönt med okomplicerad mat med rena smaker
Här nedan har jag dubblat mängden sås, för jag tycker att jag var på tok för snål imin form. Den här veckan börjar verkligen på topp med klarblå himmel och strålande sol
Skeda den såsen över kycklingfiléerna och lägg på halverade tomater. Hetta upp en stekpanna med smör och bryn hastigtkycklingfiléerna och lägg dem i en ugnsfast form
Supergod kycklingfiléi sötsur sås. Riktigt gott blev det och godkänt hemma. Sås. Blanda ingrediensernatillsåseni en kastrull och låt det koka upp under omrörning
Hur man gör en god gräddsås eller lyckas med pepparkakshuset… Jag blir lätt förblindad många gånger då jag läser kommentarer och verkligen ser vad det är ni uppskattar här på kryddburken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.