Lägg över kycklingen i en skål, och hetta upp lite mer olja i stekpannan. Strimla kycklingköttet. Hetta upp olja i en stekpanna, och bryn köttet i omgångar, tillsammans med hälften av den röda chilin, ingefäranoch five spice
Ta ut kycklingenoch blanda i kryddorna och maizenan och höj värmen och låt grytan bli tjock, smaka av med örtsalt och malen svartpeppar sen klipp i salvian sist
Häll över lagen och strö i färsk koriander, rör om varsamt så att allt blandas. Det är alltid en del pysslande inför jul och det tycker jag är riktigt mysigt
Finhacka vitlök ochingefära, strimla löken. Låt puttra någon minut och strö sedan rikligt med hackad koriander över färsen och servera med nykokt spagetti eller ris
En snabb och enkel rätt med asiatiska smaker från ingefära, chili, soya ochkoriander. Riv ingefäran över nudlarna och blanda sedan i sesamolja, chili, lite av salladslöken, strimlad morot, pressad lime ochkoriander
Nu var det ett tag sen jag gjorde något medkycklingklubbor eller kycklingben. När jag öppnade frysen i morse för att se och bli inspirerad av det som fanns så hamnade kycklingbenen direkt i blickfånget
Lägg kycklingklubborna på en plåt med bakplåtspapper och pensla på marinaden. Men även om man har semester så ska det lagas mat och ikväll lagades det kyckling
Kycklingbitarna täcks av en gräddig sås med chili och oregano. Skär kycklingen i grova bitar. Detta är en väldigt enkel rätt att tillaga ochmed ingredienser som bidrar till en härlig kombination av smaker
Kommentarer
yvonnehesselbäck
Lätt att tillaga riktigt god.
Logga in eller Registrera för att kommentera.