Denna gången blev det kycklingihoisinsåsmedpakchoi, ingefära, paprika, rödlök ochvitlök. Hetta upp en stekpanna med olja och fräs kycklingen på hög värme, lägg sedan över på en tallrik
IngredienserPortioner. 4 1 kg kycklinglår 1 msk olja salt och peppar 4 port ris eller annat gryn Grönsaker 250 g pakchoi 150 g sockerärter 2 msk färsk riveningefära 1 msk olja 2 msk soja 1 msk sesamfrön 1/2 dl sweet chilisås 1 dl vatten Lägg tilliinköpslistan Stå intevilsenibutikenigen
Bryn kycklingfileernai smör och olja, salta och peppra. Nu sitter de med farfar och kollar på Kalle Anka… tänk att den serien håller isig, från generationtillgeneration
Blanda ihop pressad vitlök, riveningefära, soja, socker, balsamvinäger, tomatpuré ochhoisinsås. Några stående favoriter är biffmed bambuskott, friteradkycklingi sötsursås ochtikka masala
Låt puttra en stund, smaka av och se till att kycklingen är genomgjord. Asiatiskkycklingwok är en favorit hemma hos oss, blir ofta det när viinte vet riktigt vad vi ska göra (som denna kväll)
Häll några matskedar olja i en gryta och fräs först kycklingoch därefter ingefäraochvitlök. Skär kycklingen, paprikornaochzucchininibitaroch hacka löken
Skär kycklingklubbornamittitutill ben och lår. Lägg dem i formen och ös medmarinaden. Blanda chili, ingefära, citronsaft, sherry, honung ocholivoljai en ugnssäker form
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.