Kycklinglårfiléfylldmed mozzarella och basilika, omlindade med bacon. Ikväll gjorde vi den från scratch, men du kan absolut förbereda den och fylla kycklingenoch lägga i formen
Creme bonjour färskost med smak av kantareller blandat med creme fraiche,. Banka ut köttskivorna tills de är lövtunna (jag använde en bred kniv), i mitten på köttbiten lägger du hackad kyckling (har du inte färdig kyckling hemma kan du använda smörgåspålägg) och en babymozzarella, rulla ihop och stick en tandpetare igenom för att rulladen ska hålla ihop
Så idag blev det ”Kycklingfylldmed chili och vitlöksröra”. Lägg en kycklingfilé mellan två smörpapper på en skärbräda och banka ut dem med hjälp av en stekpanna tills de är som platta skivor
Vänd kycklingen först i mjöl, skaka av, vänd sedan i uppvispat ägg och sist i ströbröd. Panerat kyckling har jag aldrig gjort förut men det blev verkligen jättebra, ingen torr kyckling här inte
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.