Surfat runt och tittat på ett gäng recept och det indiska bidraget blev såhär. Visade sig att sambon inte var så förtjust i p-nackor men gillade ändå smaken på grytan
Värm en grytamed kokosfett riktigt varm. Visste inte riktigt vad jag skulle göra men linsernaochkyckling hoppade upp och slog mig och när jag började så tittade kurryn fram, så jag kunde inte motstå frestelsen att leka ihop en kurry gryta som både är varm, god och otroligt näringsrik
Sötsur grytamedkyckling, wokgrönsaker och ananas. Skär ananasringarna i tärningar och vänd i grytan. Skär kycklingen i bitar och stek i olja under omrörning
Just kryddiga korvar som chorizo är himla bra att ha i grytor då grytan får smak av korven. Jag gjorde i ordning en ”snabb-gryta” medkycklingoch chorizo
Grytan innehåller bland annat champinjoner, katrinplommon och haricots verts (gröna bönor) och är smaksatt med harissa och en härlig kryddblandning, ras el hanout, som jag hittade på bloggen 'Strenght and sunshine' (se här)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.