Servera rårakornamed skagenröra, riven pepparrot, dill, citronklyftor och klickar av rom. Stek på medelvärmemed skirat smör tills potatisen är krispig och gyllenbrun på båda sidor
1Skagenröra enligt Wretman400 g räkor med skal 0,5 dl majonnäs 1 tsk citron, pressad salt peppar. Råraka600 g fast potatis, stor 1 dl smör, skirat salt
1Skagenröra enligt Wretman400 g räkor med skal 0,5 dl majonnäs 1 tsk citron, pressad salt peppar. Råraka600 g fast potatis, stor 1 dl smör, skirat salt
Nästan ingen har nog missat trenden att göra grönkålschips i ugnen och det här är en liknande variant men som går betydligt snabbare, perfekt som tillbehör till maten som bidrar med ytterligare en god smak och konsistent till rätten
Börja med att skölja grönkålen och skär sedan av rotstocken och strimla grönkålen. Salt och peppar. Hacka kantarellerna grovt och lägg dem med i skålen med grönkålen och löken
Blanda detta med riset, smaka upp med salt och peppar. I samarbeta med Vegomat gjorde vi dessa risbollar vegansk genom att byta ut mozzarellan mot en sojsbaserad ”mozzarella”
Den här krispiga ört- och vitlökspotatisen passar perfekt till en bit grillat. Servera ört- och vitlökspotatisen med ex-vis grillat kött, (här grillad fläskfilé), majskolv, sallad och en eller flera såser
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.