200 g löjrom 6 fasta potatisar (stora) 1 rödlök 1 dl gräddfil smör och matolja, att steka i. 200 g löjrom 6 fasta potatisar (stora) 1 rödlök 1 dl gräddfil smör och matolja, att steka i
Finhacka rödlök och gräslök och servera bredvid äggen medgräddfilochlöjrom. gräddfil. Skala äggen försiktigt och stjälp sedan upp dem försiktigt på var sin tallrik
Finhacka rödlök och gräslök och servera bredvid äggen medgräddfilochlöjrom. Skala äggen försiktigt och stjälp sedan upp dem försiktigt på var sin tallrik
Servera medlöjrom, finhackad rödlök ochgräddfil. Rör ned osten och smaka av med salt och peppar. Det går också bra att servera pajen med stenbitsrom, men vill man lyxa till det rekomenderar jag löjromen
Toppa chipsen med crème fraiche, löjrom, rödlök och dillvippor. Skala och finhacka rödlök. Toppa chipsen med crème fraiche, löjrom, rödlök och dillvippor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.