) Extra krämig och så god. Lasagne på Anettes vis. Känns så super trist att inte kunna åka till Gymmet, men ibland så får man väl lov att lyssna på kroppen, måste ju orka med mina kunder i trimmet i alla fall
Inte så klassiskt men det blir jättegott och matigare. Värm en stor kastrull på mellanvärme. Trodde faktiskt inte att jag bloggat om det tidigare, men det hade jag visst, men Raymond Blanc’s version
Denna krämiga och vegetariska variant på pasta Carbonara blev kvällens middag hemma hos oss. Äggen gör bara såsen extremt krämig och len i konsistensen
Vispa ägg och socker. Blanda grädde och mjölk och vispa ner mjölet i blandningen. Vispa ihop alltsammans och koka upp under ständig vispning tills det fått ett rejält uppkok
Aroma eller Ingrid Marie) 75 g smör i bitar 125 g katrinplommon 2 st rödlök i bitar 2 kvistar timjan 2 kvistar rosmarin 2 kvistar salvia Att pensla med
Aroma eller Ingrid Marie) 75 g smör i bitar 125 g katrinplommon 200 g rödlök i bitar 2 kvistar timjan 2 kvistar rosmarin 2 kvistar salvia Att pensla med
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.