Smakaav såsen med salt och svartpeppar. Färskost med olika smaksättningar. Mycket krämigtoch gott. Gick igenom lite bilder i kameran och hittade den här enkla rätten från i somras som jag slängde ihop efter en afton med ost och kex
Värm olja i en gryta eller kastrull och fräs löken på medelvärme tills den är genomskinlig. Jag serverade den med zucchinipasta då jag hade ett gäng zucchinis i kylen men den är nog lika god till lite ris eller quinoa
Smakaavmed salt, vitpeppar eller mer buljongpulver till god smakoch värm soppan försiktigt. Soppan har fått lite extra skjuts av lantbuljongpulver med indisk smak samt medsmakrik Västerbottenost
Risotto är inte det enda sättet att ge ris en krämig konsistens. Här blandas ris (gärna råris för mer fibrer och mineraler) med en smakrik bönröra för att göra riset lite mer spännande
et står denna krämiga kolaglass och väntar på bordet. Krämig kolaglass. Lugnet har lagt sig, barnen sover och det är dags att koppla av i soffan framför det senaste avsnittetav Blacklist ( älskar den serien)
Den här underbart goda desserten är gjord på krämig Philadelphia ost och härligt söt jordgubbspuré. Receptet är skrivet av bloggaren Glory som driver bloggen Glorious Treats och hon kommer från norra Kalifornien där hon bor tillsammans med sin ungdomskärlek och deras två barn
I fredags hade jag för första gången på länge en skön hemmakväll med god mat och rött vin med mitt . Inte min favvodag men vem har måndag som favvodag å andra sidan
Till fisken serverade jag ett krämigt broccolimos. Ibland serverar jag en LCHF-variant där jag byter potatismoset mot blomkålsmos, men idag fick barnen brinnande kärlek enligt dansk modell med mycket kolhydrater medan maken och jag åt en återkommande god och enkel fiskrätt medsmakav bacon, parmesan och gräslök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.