1, kokt
ris, kokta grönsaker1. Sätt ugnen på 225°. Dela fisken i portionsbitar och salta och peppra. 2. Lägg fisken i en smord ugnssäker form. Vispa ihop grädde och ajvar relish. Häll det över fisken. Strö över persilja och ost. 3. Gratinera i mitten av ugnen ca 20 minuter.
Har variti växthuset och pysslat lite, tagitsticklingar av olivträden… brukar ha tur med dem. Men i morgon blir det nog gräsklippning, varannan eller var tredje dag blir det en tur medgräsklipparen… Upptäckte att jag måste plantera om några lådor, fick en rosa ros fast den skulle ha varitvit…
Denhärmustigavintergrytanmed nötkött och massor av grönsaker har jag gjort precispå det sättet. Eftersom jag serverade grytan till lunch ochinte hade lust att kliva upp i ottan för att laga den, förberedde jag den dagen innan
Ja, så härpå kanelbullens dag kanske ni förväntade er ett kanelbullerecept. Det är det jag har sett när jag har tittat runt, massor av duktiga bloggare som alla bakat supersnygga bullar av olikavarianter
I alla fall så kanske denhär ört ochvitlökskycklingenintedirekt är en vardagsrätt eftersom det är lite pyssel, inte så att den är svårpå något sätt, men det är några moment som man kanske inte ha lust att mecka med efter jobbet, men till helgen är den helt suverän
Denhär gången fick köttfärsen sällskap av mild, paprikasmakandeajvarrelishoch en god fårost av fetatyp, och resultatet blev såpass lyckat att jag gärna delar medmig av receptet
När jag nu skulle ta mig för att göra en ny sats hade jag lust att varierasmaksättningenlite. Tillsammansmeddenhär crunchen kan jag t o m hoppa över gröten då och då
Så börja härmed grundreceptet. Det jag gjorde annorlunda nu var att jag smaksatte grädde ochphiladelphiaostmed ett par matskedar ajvarrelish (paprika- ochaubergineröra)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.