Här använt fläskytterfilé. Lägg sedan köttet i en ugnsfast form. Salta o peppra på båda sidorna. När köttet är klart så ta ut det ur ugnen, klipp bort snöret och skiva upp det
En finbitfläskytterfilé från bodalsgris delade jag på mitten och brynte på i stekpannan. Den fick sen eftersteka iugnen med rotfrukter och det goda champinjonerna som jag marinerade med vitlöksklyftor och chili
Till maten hade viugnsrostade färska rödbetor, morötter och gul lök. Åt världens godaste söndagsmiddag, jag och min man älskar verkligen att laga mat tillsammans, men jag måste erkänna att han är ett strå vassare än mig när det gäller mer komplicerade maträtter
En riktigtkrämig och god rätt. Lägg torsken i en ugnssäker form. Dags för nytt fiskrecept tycker jag. Igår var jag ensam hemma och passade på att testa något nytt
Så det fickbli en fläskytterfilé från frysen och lite annat som fanns hemma. Som ni vet så gillar jag att laga mat iugn, det är snabbt och bekvämt och eftersom vi var på kalas så var det inte så mycket tid över ieftermiddag att stå och fixa
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.